Winkelwagen Geen producten

Reviews

Wij waarderen het enorm als u een goede ervaring met ons wil delen op onze website.

Klik op de "Maak bericht aan" knop om een beoordeling te schrijven over ons. 

Robin - 30/07/2017 om 13:29

Fietsmeting laten doen ivm erge knieklachten na 45 km. Bij Jelle geweest, alles nagelopen en hij heeft een aantal dingen veranderd. Nu zonder problemen 80km rijden.
Helemaal super!

Jeroen v Dijck - 09/06/2016 om 08:01

Zadelpen afgebroken in de buurt. Na kort telefonisch contact, direct welkom en meteen snel geholpen voor zeer goed prijs. Topservice!

Gavin - 24/05/2016 om 09:41

Vanochtend een bikefitting gedaan, perfect geholpen, duidelijke uitleg en een meteen een verbetering in fietshouding en gevoel. Nu eerst maar een maandje fietsen en kijken hoe mijn lichaam reageert. Voor nu top!

Bertil Smit - 23/05/2016 om 20:04

Argon 18 Gallium Pro.
Toen ik vorig jaar binnen kwam met mijn Look 595 vroegen ze nog weet je het zeker, maar als je al twee jaar zoekt en eindelijk een waardige opvolger vindt dan twijfel je niet meer. Niet in de meest gunstige perioden gekocht najaar 2015. Maar de paar test ritten die ik er mee maakte overtuigden mij toch. Ook de lovende reacties op de club waren goed om te horen. Nu in 2016 kom ik er eindelijk toe om hem goed te testen, op de dinsdagavonden staat hij z'n mannetje. Hij stuurt lekker zit zeer comfortabel en kan elke versnelling aan. Tot nu toe zeer tevreden over de aanschaf en het rijgedrag van deze mooie fiets. Moet alleen nog een afspraak maken voor de eerste beurt maar dat gaat wel goed komen.

John du Pree - 15/06/2015 om 14:28

Na iets langer te hebben moeten wachten op mijn nieuwe fiets (fondriest tf3 1.2) heb ik gisteren mijn eerste kilometers mogen rijden...en wat een feest was dat! Goede service, kennis, en kwaliteit is dus absoluut aanwezig bij Marelparts. PIM EN JELLE BEDANKT VOOR LEVERING VAN DIT MONSTER ;-)

wouter van wijk - 09/03/2015 om 09:34

Aanbieding Vottoria banden gekocht. binnen1 dag verzonden. erg goed. Succes!

Don - 02/12/2014 om 19:15

Pakketje is drie dagen na bestelling in goede orde ontvangen. Niets te klagen dus, want in het weekend besteld. Ook zat er een cadeautje bij het pakketje, vanwege Sinterklaas? Al met al zeer tevreden, al helemaal omdat ik dit product nergens goedkoper en in deze uitvoering (open corsa cx met gumwalls) kon vinden.

Bas - 29/11/2014 om 10:44

Remblokken snel binnen

Jack - 26/11/2014 om 11:30

Niets dan lof over deze jongens. Prima service en communicatie.

Erik Ferrari - 25/11/2014 om 08:48

Mooie Giro helm, Air Attack Shield in de aanbieding gekocht.
Scherpe prijs, en keurig geholpen. Helm lag al klaar bij het ophalen.

Lars Boele - 23/11/2014 om 21:51

Mijn favoriete Giro Air Attack helm lekker goedkoop en binnen twee dagen binnen.
Prima!

MIKE VERSLUIS - 18/11/2014 om 09:05

Zoals gewoonlijk weer perfect geregeld en een sublieme service van dit gedreven en vriendelijke team jonge ondernemers. Mijn complimenten aan Pim & Jelle !!

Henk - 08/08/2014 om 15:54

Marelparts heeft z'n zaakjes prima voor elkaar. Ik ben heel blij met mijn nieuwe helm en de afhandeling van de bestelling. Zeker een aanrader.

Peter Engels - 16/06/2014 om 20:09

Ik ben zeer tevreden, alles is zeer goed verlopen en ik heb een top product in huis.

Dank je wel....

Mvg P. Engels

Joop - 21/05/2014 om 21:50

Goede levering. Prima prijs en werkelijk een scherpe actie (montagestandaard Trivio)
Iets mindere emailbegeleiding over bezorging door wie en wanneer zou voor ons verwende webwinkel klanten nog verbeterd kunnen worden. Nu was het dinsdag of woensdag.
Succes Marelparts broeders.

Mike - 01/05/2014 om 19:55

Zoals gewoonlijk weer prima geholpen door Jelle & Pim, zij leveren altijd kwaliteit!

Ronald Brouwer - 29/04/2014 om 21:03

Goed product. Vriendelijk verkopers Top!!

Mercy Davy - 21/04/2014 om 20:09

Bestelling is vlot verlopen, enkel een probleem met gratis verzendkosten. Probleem snel opgelost, snelle en goede communicatie. Ook een vlotte en snelle levering!

G. Schoofs - 03/02/2014 om 10:45

Snelle levering, uitstekende wieltjes

jan van der Weel - 25/01/2014 om 19:09

Over Marelparts ben ik zeer tevreden.
In een tijd dat (merk Challenge) latex binnenbanden schaars waren
wist Marelparts deze binnen twee dagen in huis te halen.
Voor mij was afhalen gunstig: dat kon op afspraak in de avond. Pluim!

 
Pagina 1 van 2
✓Fiets kopen op offerte ✓Persoonlijke service ✓Eerlijk advies ✓Deskundige werkplaats ✓Op Afspraak ✓Meer dan 25 jaar ervaring

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel